https://www.facebook.com/ldcdebosrank.be

Lokaal dienstencentrum De Bosrank

Adres:

Ten Bosse 150, 9800 Deinze

E-mail: 

ldcdebosrank@telenet.be

Tel: 

Leeftijd: 

Volwassene

Regio:  

Schelde en Leie

Chatten:  

Nee

Socials:  

Over Lokaal dienstencentrum De Bosrank

Het lokaal Dienstencentrum “De Bosrank” is een open huis gelegen op de campus van het Woon- en Zorgcentrum “Sint-Vincentius”, waar mensen uit groot Deinze en omstreken elkaar kunnen treffen en zich thuis voelen. Iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd, godsdienstige overtuiging, sociale en financiële mogelijkheden is er welkom. Je kan hier terecht voor een gezellige babbel, maar eveneens bij vragen of in je zoektocht bij problemen leiden we je graag naar de juiste diensten.

Je kan er genieten van een aanbod van activiteiten bijvoorbeeld:

  • Informatie: Je kan er elke werkdag terecht voor sociale, administratieve vragen, infosessies over bepaalde onderwerpen…
  • Recreatieve activiteiten: scrabble, puzzelen, rummikub, petanque, film, breien, bloemschikken, surfen op het internet, volgen van evenementen op groot scherm,..
  • Vormende activiteiten worden nauwkeurig gekozen met als doel tegemoet te komen aan de vraag en de noden die leven in de maatschappij. In ons tweemaandelijkse infoblad kan je hierover alles terugvinden

Je kan ook beroep  doen op verschillende diensten die je zelfstandigheid en zelfredzaamheid kunnen verhogen (het aanbieden van warme maaltijden, hulp bij boodschappen, hulp bij strijken en verstellingen, vervoer, manicure, epileren van het aangezicht, uitlening van hulpmiddelen zoals rollators en rolwagens…). Door het organiseren van bovenstaande zaken werken we er onrechtstreeks aan om het algemeen welzijn, levenskwaliteit en de zelfredzaamheid van inwoners van onze regio te vergroten.

 

Zoek je hulp?

Wil je rechtstreeks contact opnemen met deze organisatie?

Aarzel dan zeker niet om onderstaand formulier in te vullen.

We staan klaar om je te helpen.
Neem contact met ons op.

[printfriendly]