Atelier op maat

Adres:  

Kollegestraat 118, 2440 Geel

E-mail: 

info@kunstacademiegeel.be

Leeftijd: 

Jongeren, Volwassenen

Regio:  

Kempen

Chatten:  

Socials:  

Over Atelier op maat

De Kunstacademie van Geel biedt een uniek “atelier op maat” voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar met specifieke behoeften.

  • Muziek op Maat wordt georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen die wegens een beperking niet terecht kunnen in de gewone muzieklessen. 1 u per week gaan we in kleine groepjes aan de slag in de Academie. We leren en beleven muziek, we zingen en bespelen een aantal instrumenten.
  • Tijdens de lessen Instrument op Maat leer je een instrument bespelen op je eigen tempo. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen die wegens een beperking niet het volledige pakket met groepslessen aankunnen. Een les Instrument op Maat is een korte, individuele les bij een vakleerkracht.
  • Toneel op maat is er voor kinderen en jongeren die wegens een beperking niet altijd aan hun trekken komen in de gewone toneellessen. 1u per week gaan we in een klein groepje aan de slag in de Academie. We werken vaak met improvisatie. We gaan aan de slag met taal en spel en via verschillende werkvormen leren we ons uitdrukken op een podium. Spelplezier staat altijd voorop!

Zoek je hulp?

Wil je rechtstreeks contact opnemen met deze organisatie?

Aarzel dan zeker niet om onderstaand formulier in te vullen.

We staan klaar om je te helpen.
Neem contact met ons op.

[printfriendly]