Logo Gezond+

Adres:  

Groot Begijnhof 24, 9040 Sint-Amandsberg

E-mail: 

info@gezondplus.be

Tel: 

Leeftijd: 

Regio:  

Meetjesland

Chatten:  

Nee

Socials:  

Over Logo Gezond+

Logo Gezond+ wil de gezondheid van alle mensen in haar werkingsgebied bevorderen zodat dit bijdraagt tot meer levenskwaliteit en gezonde levensjaren. Logo Gezond+ coördineert een regionaal gezondheidsnetwerk waarbij lokale besturen, onderwijs, zorgorganisaties, partners, terreinwerkers en gezondheidsprofessionals samenwerken aan de uitvoering van het Vlaams preventief gezondheidsbeleid en de gezondheidsdoelstellingen. De focus ligt op ziektepreventie en gezondheidspromotie.

‘Logo’ staat letterlijk voor lokaal gezondheidsoverleg. Logo Gezond+ is één van de vijftien Logo’s in Vlaanderen en Brussel. Logo Gezond+ is werkzaam in de regio’s Schelde Leie, Schelde Kracht, Gent, Meetjesland Oost, Meetjesland West, Vlaamse Ardennen en Panacea.

Naast Logo Gezond+ zijn er nog heel wat partners die hierrond een aanbod hebben, zoals het Vlaams Instituut Gezond Leven, Eetexpert, Vlaamse Vereniging voor Alcohol en andere Drugs (VAD), Eetexpert, … Wij wijzen je graag de weg in de methodieken van deze partners.

Zoek je hulp?

Wil je rechtstreeks contact opnemen met deze organisatie?

Aarzel dan zeker niet om onderstaand formulier in te vullen.

We staan klaar om je te helpen.
Neem contact met ons op.

[printfriendly]