CLBch@t

CLBch@t is een initiatief van de CLB-sector. Zowel leerlingen als ouders zijn welkom met alle vragen over studeren, studiekeuze, goed voelen of gezondheid.

De Verdwaalde Ooievaar

De Verdwaalde Ooievaar is een vereniging voor wensouders en professionelen rond het thema (onvervulde) kinderwens. Ze bieden informatie en steun en via hun forum en activiteiten kan je in contact komen met lotgenoten zodat je voelt dat je niet alleen staat. Verder doen ze aan sensibilisering en belangenbehartiging. 

De Beste Beslissing

De Beste Beslissing laat jou bewust worden van wat alcohol met je doet en hoe je ermee kan omgaan.

Avansa Kempen

Avansa biedt verschillende lezingen, cursussen en workshops aan lokale verenigingen voor een voordelige prijs.

Daarnaast hebben ze ook nog projecten waarin ze samen met burgers en partners de wereld veranderen.

1712-geweld

Kreeg je vroeger of nu te maken met geweld? 1712 is er voor iedereen met een vraag rond geweld of misbruik. Je kan gratis en anoniem bellen, chatten of mailen.

Zorgpad ADHD

Zorgpad ADHD toont een optimaal traject voor kinderen en jongeren (jongvolwassenen) met druk gedrag en/of aandachts- en concentratieproblemen.

Young FENIX

Young FENIX helpt je als je tussen 12 en 20 jaar bent en je nood hebt aan een gesprek.

YAR coaching

YAR coaching helpt jongeren tussen 15 en 21 jaar met meerdere problemen op verschillende levensdomeinen. Ze bieden je een kans om je leven terug op spoor te krijgen.

Wit-Gele Kruis Westerlo

Wit-Gele Kruis is er voor jou bij ziekte, een beperking, ouderdom of moeilijkheden. Ze nemen over wat je (tijdelijk) zelf niet kan, en ondersteunen bij wat wél nog lukt.

Wit-Gele Kruis Turnhout

Wit-Gele Kruis is er voor jou bij ziekte, een beperking, ouderdom of moeilijkheden. Ze nemen over wat je (tijdelijk) zelf niet kan, en ondersteunen bij wat wél nog lukt.