Sociale kaart

Niet gevonden wat je zocht? Neem een kijkje op de Sociale Kaart. Dit is een online toepassing die een overzicht biedt van de diensten, organisaties en voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssectoren. 

mee-leven

Mee-leven is een website voor en door naasten van een suïcidaal gezinslid, waar je onder andere informatie kan vinden over de impact op en noden van naasten. Je vindt op deze website informatie over de impact op en noden van naasten maar ook tips voor zelfzorg, getuigenissen en een handige toolbox.

Zorgcentrum na seksueel geweld

Slachtoffers van seksueel geweld, zoals verkrachting of aanranding, kunnen dag en nacht terecht in het Zorgcentrum na Seksueel.

Sociale dienst Eeklo

Heb je nood aan een luisterend oor en advies in verband met opvoedingsproblemen, relationele problemen, psychische problemen, …? Onze sociaal werkers luisteren graag naar je vragen en zoeken samen met jou naar de meest passende oplossing.

Solidaris: infopagina gezonde-geest

Een gezonde geest, het is belangrijker dan ooit. Kom hier alles te weten over hulpmiddelen voor een gezonde geest en terugbetalingen en diensten vanuit ons ziekenfonds.

De Triangel

De Triangel biedt zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen

MFC Meetjesland

Blij Leven is een voorziening die kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen begeleidt.

VZW Apart

Jongeren die omwille van verontrustende situaties en/of feiten gebaat kunnen zijn bij een intensieve contextbegeleiding.

Brugfiguur Marjolijn Braet

Als brugfiguur probeert Marjolijn kinderen, ouder(s) en scholen dichter bij elkaar te brengen. Dit doet ze door gezinnen te ondersteunen op verschillende vlakken (opvoeding, opvang, vrije tijd, …), scholen versterken, het contact tussen de school en het gezin te verbeteren,…

Marjolijn is het aanspreekpunt voor de twee basisscholen in Harelbeke: Sint-Rita en Heilig Hart.